RUIMTE VOOR RUST & ONTSPANNING

 Amla by Jill is een praktijk voor lichaam en geest in het hart van de Indische buurt. Een ruimte waar aandacht wordt gegeven aan een hoger niveau van gezondheid, welzijn en energie in jouw leven.

We bieden massages, coaching, yoga, workshops en trainingen. 

Jill: "Ik heb Amla in 2014 opgericht om meer ruimte te creëren voor ontspanning. Wat er gebeurd in ontspanning is dat mensen naar de boodschap van het lichaam kunnen luisteren en vanuit een open mind, open hart en open will hun hart durven volgen."

OVER JILL

Als Bourgondische levensgenieter uit Maastricht heb ik van jongs af aan meegekregen om vol van het leven te genieten. Nadat ik verschillende opleidingen heb afgerond ben ik in 2008 als massage-therapeut gaan werken. Zo heb ik ervaring opgedaan bij verschillende (internationale) resorts, heb ik een uitdagende leidinggevende functie bij Spavarin gehad en ben ik met de 'Academie Holistisch Coachen' gestart. Ik ben opgeleid als massage-therapeut, holistisch coach, ayurvedisch therapeut met bijscholing in o.a. reiki, post- en pre-natale behandelingen, meridiaanleer, chakra-healing etc. Daarnaast blijf ik me verdiepen op spiritueel vlak via Soul Awakening.   

Tijdens een langdurig revalidatietraject heb ik zelf ervaren hoe belangrijk de verbinding tussen lichaam en geest is om te kunnen herstellen. Vanuit mijn persoonlijke ervaring geloof ik in zelfheling; het zelfherstellend vermogen van het lichaam, zelfonderzoek, verruiming van bewustzijn. Dit vraagt om jouw tijd & aandacht voor goed herstel, rust en ontspanning.

Iets waar in deze maatschappij weinig ruimte voor lijkt te zijn, deze ruimte (/tijd) kun je alleen zelf innen. 

Wanneer je de ruimte neemt voor ontspanning kun je; spanningen loslaten, in volle overgave herstellen, jezelf accepteren & liefhebben, rust ervaren, zijn met wat is en daarmee je volledige zelf zijn. Hierin ontstaat zelfheling. 

Mens, wat ben je mooi!

kvk 59820128
BTW NL033332629B01 

hello@mommesoul.nl

+31 681958119

 

VEEMARKT 200b, Amsterdam

antoniestraat 9b, haarlem