Aanraking behoort tot een van de basisbehoeften van de mens en is essentieel om gelukkig te kunnen zijn. Massage zorgt er voor dat hormonen als oxytocine en endorfine worden aangemaakt waardoor je je gelukkiger gaat voelen. 

Een massage werkt op al je verschillende lichamen; fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Je lichaam staat symbool voor hoe jij het leven ervaart en jij krijgt terug wat jij het leven geeft; verkramping of vertrouwen, gesloten of openheid, zwaarte of licht.

Ik nodig je uit om te luisteren naar de boodschap van je lichaam en de daarbij horende behoeftes en verlangens. Maak jezelf los uit de verkramping van controle en angst, zware energie of oude pijn. Laat de energie weer door je heen stromen en ervaar je lichaam en leven weer als vrij, liefdevol & vreugdevol!

 

Tijdens een massage kan er veel los komen. Dan is het altijd fijn om samen te reflecteren en op deze thema's verder te gaan d.m.v. coaching. Ook andersom kan er tijdens een coach traject veel los komen in het lichaam, aanraking is daarbij 'key' om verder te komen in je proces! 

Aandacht voor je lichaam . .

 
 

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ontspanning betekent niets anders dan tot rust komen, zowel geestelijk als lichamelijk. De ontspanningsmassage wordt gegeven met warme amandelolie om de huid te hydrateren.

INTENSIEVE MASSAGE

De spieren worden opgewarmd, losgemaakt en diep gemasseerd om zo de spierspanning te verlichten. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van technieken uit de sportmassage, deep-tissue massage in combinatie met de triggerpoint massage.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

De zwangerschapsmassage biedt een veilige en ontspannende manier om de ongemakken van zwangerschap te verlichten. Speciale massagetechniek in combinatie met speciale massage-olie brengen je lichaam en geest in balans. 

POSTNATALE MASSAGE

Deze massage helpt je om sneller te herstellen na de bevalling en je spieren te ontspannen die extra gebruikt worden zoals de nek- en schouderspieren i.v.m. borstvoeding en het dragen van de baby. 

Please reload

kvk 59820128
BTW NL033332629B01 

hello@mommesoul.nl

+31 681958119

 

VEEMARKT 200b, Amsterdam

antoniestraat 9b, haarlem