8 WOENSDAGEN 14.00 - 15.00 OF 15.30 - 16.30

Nieuwe cursus start in januari!

MINDFULNESS VOOR KIDS

Het mindfulnessprogramma ‘Aandacht werkt!’ is speciaal gericht op kinderen van 8 tot 12 jaar. De achtweekse training is gebaseerd op de mindfulnesstraining voor volwassenen van Jon Kabat-Zinn. Het is opgebouwd uit eenvoudige oefeningen die aansluiten bij de belevingswereld van het kind. Er wordt geoefend met vriendelijke opmerkzaamheid en het aardig zijn naar jezelf en anderen. Ook leer je een hoofd vol gedachten tot rust te brengen en emoties en gedachten te begrijpen en te accepteren. Je doorloopt hierin drie stappen. Het begint altijd met inzicht, dit verinnerlijk je met behulp van oefeningenen daarna ga je dit toepassen in je dagelijks leven.

Mindfulness traint je bewuste, vriendelijke aandacht; bewust aanwezig zijn. Vanuit een open en vriendelijke houding willen weten wat er aan de hand is in jouw binnenwereld. Zonder te oordelen, dingen te negeren of meegesleept te worden door gedachten, emoties of sensaties. Je bent ten volle aanwezig hier in dit moment. Hierdoor kun je reageren vanuit een keuze en niet vanuit een automatisme. Je verandert in je gedrag en in je houding naar jezelf en anderen. 

Woensdag 9 januari t/m 6 maart (excl. 20 feb)

Leeftijd 4 t/m 6 14:00 - 15:00

Leeftijd 7 t/m 12 15.30 - 16.30

€285,- (incl. het boek 'Stilzitten als een kikker'+ cd en een intakegesprek)

Niasstraat 13hs, Amsterdam

Datum: 

Tijd: 

Prijs:

Locatie:

door SUUS

Mijn naam is Susanne van der Werf. Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en mindfulness- en bewustwordingstrainer voor kinderen. Zelf beoefen ik al vele jaren mindfulness. Het begon voor mij in 2010 met een 8 weekse mindfulness training. Dit was een zeer krachtige ervaring en opende mijn ogen. Hierna ging ik verder op ontdekkingstocht met o.a. yoga, reiki en diverse meditatieretraites in binnen- en buitenland. Deze unieke ervaringen hebben mijn leven en hoe ik tegen de dingen aankijk ingrijpend veranderd. In mijn werk als leerkracht ontstond een steeds grotere wens om deze rijkdom met kinderen te delen. Het kennismaken met mindfulness is naar mijn idee één van de mooiste cadeaus die je een kind kunt geven. Vanuit dit ideaal begon ik de opleiding 'Mindfulness voor kinderen' van Eline Snel. Ik streef ernaar om kinderen tools te geven waarmee zij ontspanning, zelfvertrouwen en bewustwording kunnen integreren in hun dagelijks leven.

kvk 59820128
BTW NL033332629B01 

INFO@amlabyjill.NL

+31 681958119

 

VEEMARKT 200b, Amsterdam

antoniestraat 9b, haarlem