Massage 60 min

Massage 90 min

€ 85,-

€ 125,-

ONTSPANNINGSMASSAGE

Goed bij: Spanning, stress, vermoeidheid, slapeloosheid.

De ontspanningsmassage komt voort uit de Zweedse sferen en heeft als voornaamste doel jou in diepe ontspanning te brengen. Je mag loslaten wat je op dit moment in je leven bezighoudt en vol vertrouwen je overgeven aan de kracht van aanraking, warme olie die over je lichaam verspreid wordt en de reis die je maakt in je gedachten, met je gevoelsleven en je zintuigen die de prikkels langzaam in zich opnemen. Ervaar hoe je lichaam reageert op de langzame bewegingen en ga mee in het ritme van de muziek, de aanraking en je ademhaling. 

Bij volledige overgave in het moment is er niks anders dan acceptatie, liefde en verbinding. 
Je zenuwstelsel komt tot rust, spieren ontspannen, energie gaat stromen en je geest komt tot rust. Je komt in een diepe rust fase en mag daar zijn zoals je bent zonder streven, oordeel, behoefte aan verandering. Dit brengt je in contact met je ware zelf, zo kom je op een dieper niveau met jezelf en je zelfbewustzijn. 

Je lichaam kan herstellen, energetisch opladen en mentaal loslaten. Voor sommige mensen een uitdaging, voor anderen verlossing. 
Gun jezelf een moment van rust, aandacht, aanraking en herkenning van wat is. 
Ont-span, ont-moet, laat los en vertrouw.

Iedere massage is anders en daarmee uniek. De intensiteit van de massage wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Zo ook de massageolie, deze wordt zelf samengesteld met de meest pure etherische oliën van DoTerra.
Maak een afspraak en we kijken samen wat voor jou op dit moment het best passend is. 

kvk 59820128
BTW NL033332629B01 

hello@mommesoul.nl

+31 681958119

 

VEEMARKT 200b, Amsterdam

antoniestraat 9b, haarlem