TEAM AMLA

JILL VAN DER VEEN

Massage-therapeut

Jill heeft in 2014 de praktijk Amla opgezet en Amla is ondertussen uitgegroeid tot een bloeiende Massage & Yoga praktijk in Amsterdam Oost. 

Wil je meer weten over Jill? Klik hier!

2016.Jill.Lach.JPG
Sara 3_edited.jpg

Sara studeert Shiatsu en is een natuurtalent in aandachtig masseren. Ze heeft massage ontdekt tijdens haar reizen, na het dragen van een te zware backpack ervaarde ze de helende werking van massage. Ze is waanzinnig nieuwsgierig naar het lichaam en neemt je mee in haar rust en kalmte. 

Tijdens de massage stemt ze af op wat jij nodig hebt en werkt vanuit haar intuïtie. Voelen, vertragen en luisteren zijn de elementen die je terug vindt in haar massages. 
Sara is beschikbaar op zaterdagmiddag. 

 

Masseuse

sara eenhoorn

Myra 1_edited.jpg

Myra heeft een achtergrond in dans en bewegingstherapie. De afgelopen jaren heeft zij zich ontwikkeld tot coach en masseuse. Haar drijfveer is om de schoonheid van het leven in zijn volste te erkennen. Haar massages vinden hun oorsprong in de Esalen massagetechniek. Deze staat bekend om de lange strekkingen en diepe integratie. 

Myra is beschikbaar op woensdagavond en zondagmiddag. 

Masseuse

myra van roon

Mariette 1.0_edited.jpg

Mariette studeert fysiotherapie en geeft Critical Alignment Yoga, een anatomische vorm die gaat over het strekken van je rug. 

Door Yoga leerde ze subtieler voelen van binnenuit; de sensaties, bewegingen, temperatuur en ademhaling.En daarmee is haar nieuwsgierigheid naar het lichaam alleen maar gegroeid. Masseren is voor haar een manier om direct te voelen. Ze houdt van therapeutisch werken aan het verlichten van blessures en het verlagen van spierspanning. Ze heeft oog voor specifieke klachten en stemt zich af op jouw wensen. Mariette is beschikbaar op maandagmiddag en donderdagavond.  

Masseuse

mariette hermans

kvk 59820128
BTW NL033332629B01 

INFO@amlabyjill.NL

+31 681958119

 

VEEMARKT 200b, Amsterdam

antoniestraat 9b, haarlem