Hypnobirthing 

Hypnobirthing is een techniek en filosofie ter ondersteuning voor een natuurlijke bevalling. 
Het is een dankbare, ontspannen en stressvrije manier om een kind te baren, gebaseerd op de overtuiging dat alle baby’s in een sfeer van warmte, rust en vreugde geboren zouden moeten worden.
Als de moeder goed voorbereid is kan ze een gevoel van blijdschap ervaren en daardoor haar kind rustig en comfortabel op de wereld brengen.
Hypnobirthing geeft met een programma van ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen, zelfhypnose en de juiste kennis de vrouw ‘de kunst van het bevallen’ terug zodat ze haar natuurlijke baringsinstincten kan gebruiken en haar kind veilig ter wereld kan brengen.
Hypnobirthing is gebaseerd op de overtuiging dat een natuurlijke geboorte niet gepaard hoeft te gaan met ernstige ongemakken. 

Je leert als ouders het geboorteproces begrijpen in combinatie met de nodige ontspanning beoefenen waardoor een rustigere en zachtere manier van het geboorteproces mogelijk wordt, waardoor je gaat uitkijken naar de geboorte i.p.v. er tegenop zien. Lees hier een review van een stel kersverse ouders. 
 

Wat is Hypnose?
Eigenlijke past iedereen dagelijks zelfhypnose toe. Je focust in het moment op een ding waardoor alles eromheen wegvalt. Herkenbare momenten van hypnose zijn bijvoorbeeld: als je verzonken zit in een boek/film en niet meer weet wat er voor de rest om je heen gebeurt of als je heerlijk aan het dagdromen bent of tijdens het autorijden een heel stuk niet meer weet waar je gereden hebt.

 

Met Hypnobirthing neem je de tijd om samen met je partner na te denken over het geboorteproces en alles eromheen, hoe jullie het graag zouden willen en wat er nog in de weg staat om dat te kunnen bereiken. Je leert op een positieve manier uit te kijken naar de bevalling en te vertrouwen op je lichaam en je natuurlijke barings instincten. 

Wil je meer weten? Kijk op mijn youtube kanaal! 

door JILL

Data op aanvraag

19.00 - 21.30 

v.a. € 350,-

Veemarkt 200B, Amsterdam Oost
Antoniestraat 9B, Haarlem Centrum

Datum:

Tijd: 

Prijs:

Locatie:

"Eerder dit jaar hebben wij de Hypnobirthing cursus gevolgd bij Jill. Onze keuze om een dergelijke cursus te volgen, vloeide voort uit de wens om -samen- op een zo natuurlijk mogelijke manier ons dochtertje op de wereld te verwelkomen. Jill leerde ons op een hele fijne manier hoe het vrouwelijk lichaam gebouwd is om je baby te laten groeien in je baarmoeder en deze ter wereld te brengen als de tijd daar is. Door middel van allerlei ademhalingstechnieken en houdingen leerde zij ons om te gaan met de weeën (golven) om zo de pijn een beetje te managen tijdens de bevalling. Op 1 september 2019 zijn wij de trotse ouders geworden van ons kerngezonde dochtertje en hebben een hele fijne bevalling ervaren, mede en vooral dankzij de technieken die we hebben meegekregen van Jill, zonder enige vorm van pijnstilling. Voor iedereen die zo natuurlijk mogelijk wil bevallen is het een aanrader. Daarnaast is Jill een buitengewoon lief mens, vrij van ieder oordeel." - Max & Cas

 

kvk 59820128
BTW NL033332629B01 

hello@mommesoul.nl

+31 681958119

 

VEEMARKT 200b, Amsterdam

antoniestraat 9b, haarlem